Seful France Telecom: Orange Romania se va extinde si prin achizitii Acesta a precizat ca atunci cand Orange va dori sa se extinda pe segmente pe care nu detine expertiza necesara, nu vor fi excluse achizitiile unor companii care sa ofere experienta necesara pe segmentul vizat.

„Suntem foarte incantati de rezultatele inregistrate de Orange Romania, care plaseaza operatorul roman pe locul al 6-lea in grupul France Telecom, dupa numarul de clienti. Piata locala de telecomunicatii este foarte importanta pentru noi si vom continua sa investim pentru a oferi clientilor din Romania servicii complete de comunicatii dezvoltate cu expertiza Orange”, a declarat Didier Lombard.

Oficialul a precizat insa ca este devreme pentru a vorbi de achizitii concrete si ca orice decizie va fi luata dupa discutii prealabile cu grupul France Telecom.

Orange, pregatita sa aduca iPhone in Romania

Operatorul roman este pregatit sa aduca iPhone-ul legal in Romania atunci cand Steve Jobs va decide intrarea pe piata romaneasca, a declarat Didier Lombard, presedinte si CEO France Telecom.

Didier Lombard a spus ca a insistat ca Apple sa aduca terminalul in Romania, considerand ca tara noastra are o populatie mai deschisa catre noile tehnologii decat alte state din Europa de Vest, insa aceasta decizie apartine oficialilor Apple si nu tine nicidecum de operator.

Telefonul iPhone poate fi achizitionat pe piata romaneasca, insa, din cauza ca aparatul nu a fost lansat oficial in Romania, utilizatorii nu pot beneficia de suportul oferit de producator.

Spre deosebire de Arun Sarin, CEO Vodafone, care declara anul trecut ca a fi interesat sa poarte negocieri cu Apple atunci cand va aparea un iPhone cu conexiune wireless de mare viteza, presedintele France Telecom a declarat ca terminalul produs de Apple este compatibil cu standardele Orange prin serviciile pe care le ofera (acces la internet, mesaje scrise, divertisment) dar si prin usurinta cu care se opereaza.