Asesoft Distribution si-a extins portofoliul de produse prin introducerea gamei Dell: notebook-uri, sisteme desktop si monitoare. Astfel, Asesoft Distribution va oferi suport in accesul partenerilor din canalul de distributie IT, integratorilor de proiecte si utilizatorilor finali la tehnologia de varf inglobata in produsele Dell.

“Pentru extinderea pe segmentul de notebook-uri, am ales Dell datorita renumelui si potentialului brand-ului pe piata romaneasca, dar si calitatii produselor. Estimam pana la sfarsitul anului vanzari de 4 milioane USD pe segmentul de notebook-uri, desktop-uri si monitoare, in calitate de Business Partner Dell. Urmarim prin aceasta sa intregim oferta noastra adresata companiilor partenere din canalul de distributie”, a declarat Oana Barbu, director de achizitii Asesoft Distribution.

“La inceputul anului, ne-am propus ca, pe langa investitiile in partenerii Asesoft Distribution, sa dezvoltam cateva game de produse. Notebook-urile reprezinta una dintre categoriile importante anuntate, alaturi de echipamente de imprimare, accesorii si componente pentru servere, iar cooperarea cu Dell va acoperi foarte bine acest segment”, a adaugat Razvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.