Aruba Networks vrea 3 mil. euro din retele wireless Oficialii companiei estimeaza o crestere anuala de 50% in urmatorii trei ani. Acestia se bazeaza pe estimarile IDC si Gartner, potrivit carora, in Europa de Est, vor fi cresteri de 300, pana la 400% pe segmentul retelelor wireless.

Aruba Networks a intrat pe piatra romaneasca la jumatatea lunii februarie si controleaza prin partenerul Good Spirit si vanzarile din Ungaria, Bulgaria, Moldova , Ucraina si Rusia, ne-a declarat Tom Haak, Territory Manager pentru Austria si Europa de Est. Compania a fost atrasa pe piata romaneasca in egala masura de potentialul pietei, dar si de gasirea partenerului potrivit.

“Octavian Dinu (n.r. Directorul Good Spirit) a lucrat cu produsele noastre in Canada, acesta fiind un motiv bun pentru investim mult timp si bani in Romania”, a spus Tom Haak.

Compania se va concentra anul acesta pe activitatea din piata romaneasca, unde vede un potential mai mare decat in alte tari, iar urmatoarea piata consolidata va fi in Moldova.

“Pentru noi, este foarte important sa avem mai intai succes in Romania. Vedem un potential mai mare aici, pentru ca firmele straine investesc in imobiliare, in infrastructura”, a mai spus Haak.