Piata aplicatiilor software pentru recrutare, 700.000 euro in 2008 Sincron HR, companie care dezvolta aplicatia software de recrutare Sincron, a avut anul trecut, o cifra de afaceri de 150.000 de euro din volumul total al pietei, in evaluarea careia au fost incluse si modulele de recrutare, un segment slab dezvoltat, care sunt parte componenta a solutiilor de tip ERP si/sau de tip HRIS, a explicat reprezentantul Sincron HR.

„Daca vorbim strict de solutii dedicate managementului procesului de recrutare, Sincron detine in 2007 o cota de piata de peste 60% si este in continua crestere”, a spus acesta.

Pentru 2008, copmania tinteste o cifra de afaceri de 400.000 euro, obtinuta din vanzarile de aplicatii software si din abonamentele de mentenanta si suport pentru clienti, si o cota de piata in randul solutiilor dedicate de software pentru management al recrutarii de aprox 80-85%, a spus Mihai Tataru.

Sincron HR, aplicatia dezvoltata de companie, se adreseaza atat companiilor, cat si agentiilor specializate de recrutare.