Cele doua companii au implementgat impreuna sistemul informatic integrat pentru Fondul National de Asigurari de Sanatate din Bulgaria.

Infiintata in 1995, Latona se situeaza pe pozitia unei companii de top in domeniul IT si de consultanta business pe piata vecinilor de la sud de Dunare.

Compania are o evolutie constant buna de-a lungul anilor, ca echipa, know-how, proiecte si venituri, specializandu-se in oferirea de software pentru afaceri de genul solutiilor ERP, CRM dar si in prestarea de servicii de consultanta de business si IT, dezvoltare software sau servicii web.

„Siveco Romania are pentru urmatorii ani o strategie de business competitiva vizand evolutia la statutul de lider regional in integrarea software. Aceasta prima achizitie materializeaza extinderea activitatii Siveco peste hotare, dintr-o perspectiva putin diferita fata de implicarea in proiecte externe, din ce in ce mai frecventa in ultimul timp. Acest nou pas este continuarea fireasca a extinderii regionale a companiei, care are capacitatea de a investi intr-o piata externa, asigurandu-si o prezenta locala si, prin aceasta, extinderea afacerilor din Bulgaria”, a declarat Irina Socol, Presedinte&CEO Siveco Romania.