Take-Two a respins oferta i a acuzat EA c incearc s preia compania cu o ofert "inadecvat", chiar inainte de lansarea pe pia a urmtorului su hit.

Oferta de 26 dolari pe aciune este reacia celor de la Electronic Arts la achiziia diviziei franceze de jocuri video a grupului Vivendi de ctre Activision, contra sumei de 18 miliarde dolari.
In cazul in care va prelua firma Take Two, Electronic Arts, realizator al jocurilor Madden i Need for Speed, va deveni cel mai mare productor de jocuri video sport.

Oferta vine in urma mai multor luni de speculaii potrivit crora Take-Two va fi preluat de un mare productor de jocuri video sau de un grup media, companiile NewsCorp i Viacom fiind des menionate ca posibili cumprtori.

Zelnick a refuzat s ofere un pre estimativ ce i s-ar prea potrivit pentru preluarea Take-Two, ins a afirmat c este clar faptul c EA incearc s preia compania la un pre mai mic, chiar inainte ca aceasta s scoat pe pia jocul "Grand Theft Auto IV", de la care se ateapt foarte multe in 2008.