Ca se apropie sarbatoarea cu pricina asta stim cu totii, dar ce ne facem cu cadourile? Indragostiti sau nu, iubitorii de gadgeturi merita sa arunce o privire asupra acestor dispozitive special create pentru a servi drept cadouri daruite din iubire..

Microsoft a pregatit o editie speciala de Zune 80 GB, intr-o combinatie superba rosu+argintiu. Pe langa wallpaper-ele inspirate si desenele gravate pe capacul posterior, inscriptia "Better luck next year" face toti banii..

Sony si-a imbracat e-book readerul in piele roz si pus in el nu mai putin de 14 romane de dragoste..Pretul acestei editii speciale "Love" este de 299$.

Producatorul chinez Newman ofera un player MP3/WMA in forma de inima, poate cea mai inspirata alegere. Si daca tot exista vorba aceea "Unde-s doi puterea creste", in poza sunt defapt doua play-ere audio, intr-o "simbioza" perfecta!

Citeste si:

O rama digitala miniaturala cu un display color de 1.1 inch si 8 MB de memorie, suficienta pentru aproximativ 70 de poze hi-res.

S-a inventat rata cu Radio FM/AM incorporat! Pe deasupra e si waterproof. Indicata celor ce iubesc reprizele lungi de scufundare intr-o oaza de relaxare, presarata cu melodii de cea mai buna calitate!

Un Apple Nano pink? Greg Joswiak: "iPod Nano pink este perfect pentru cei care vor o culoare optimista in aceasta primavara sau cauta un cadou special de Valentine's Day." 200$ pentru varianta cu 8 GB.