Obiectivul urmarit de companie este consolidarea pozitiei pe aceasta piata, prin furnizarea de servicii cu valoarea adaugata si reducerea costurilor de livrare pentru clienti.

„Am amplasat in Romania toate activitatile de back-office (livrare, depozitare etc.). In acest moment Centrul de logistica din Giurgiu deserveste ambele piete. Procesul de comanda, depozitarea, transportul sunt astfel mult mai eficiente si rapide si salveaza mult din costuri - pentru ca totul deriva dintr-o singura sursa. In plus, clientii Tornado Bulgaria au acum acces la stocuri de 6000 de produse si beneficiaza de servicii de depozitare si logistice profesionale, dar si de proceduri eficiente de returnare a produselor, suport tehnic”, declara Gerald Maier Director Executiv Tornado Sistems.

Produsele comandate sunt expediate direct din Giurgiu in 48 de ore, de la plasarea comenzii, in orice regiune din Bulgaria, iar in Ruse si Sofia in 24 de ore. Incepand cu jumatatea lui 2008, compania isi propune sa livreze in urmatoarea zi lucratoare pe intreg teritoriul Bulgariei.