Compania, afirma in cursul zilei de luni BBC, a pus deja in circulatie o editie gratuita a jocului Fifa in Corea de Sud. Ca urmare castiga un million de dolari pe luna din vanzari in timpul jocului.

In ceea ce priveste noul titlu, Battlefield Heroes, atat EA cat si compania suedeza Dice care promoveaza programe software, nu au dezvaluit cum vor aparea mesajele publicitare si ce tip de continut, bunuri sau servicii vor fi disponibile spre vanzare.

'Jocurile on line se bucura de o audienta masiva>> declara intr-un comunicat Gerhard Florin de la EA.
Noul Battlefield Heroes va circula in cursul anului si va fi disponibil numai pe internet. Este primul produs al Electronic Arts pe piata Americii de Nord si a Europei care se bazeaza pe 'un nou model de distributie si o noua grila de preturi, adaptata ritmului de dezvoltare mondial>>, a spus Florin.

Noul joc Battlefield se adreseaza unui public mai extins fata de editiile anterioare, care s-au vandut in total in 10 milioane de exemplare la nivel mondial - grafica aminteste de desenele animate si accentul se pune pe participare activa si pe distractie, in loc de abilitati si strategie.