Lansate de ceva vreme pe pietele internationale, telefoanele mobile care poarta nume celebre din lumea modei se pot gasi si in magazinele autohtone, atit in cele „reale“ cit si in cele virtuale. Spre exemplu, incepind cu 21 ianuarie, din magazinele Vodafone si retelele de retail partenere se poate achizitiona modelul Samsung SGH-P520 Giorgio Armani (foto 1), un terminal elegant cu un ecran de 2,6 inch, memorie de 50 MB, Bluetooth, camera foto de 3 MP si sistem WiFi. „In curind modelul va fi disponibil si in alte magazine precum Internity“, sustine Doru Oraselu, director de marketing la Hat Group, divizia de telefoane mobile Samsung in Romania.

La Vodafone, cei care opteaza pentru un abonament Vodafone 400, cu contract pe doi ani, pretul mobilului este de 459 de euro cu TVA inclusa, in vreme ce in cazul in care abonamentul este Vodafone Standard, cu contract pe un an, costul terminalului ajunge la 499 de euro cu TVA. Pretul acestui aparat fara abonament Vodafone este de 529 de euro cu TVA. In ceea ce priveste succesul pe care operatorul spera sa il obtina cu noile telefoane, reprezentantii Vodafone ne-au declarat ca estimeaza vinzari de ordinul sutelor de unitati. „Acest tip de telefon se adreseaza unei categorii de clienti care prefera eleganta si rafinamentul la un telefon mobil si vizeaza mai putin capacitatile tehnologice ale acestuia, prin urmare ne asteptam la un volum de vinzari de ordinul sutelor in urmatoarele saptamini“, ne-a declarat Florin Petrescu, manager product support, Vodafone Romania.

Daca sinteti foarte atasat de brandul Levi's si ati fi incintat sa ii simtiti prezenta nu numai pe eticheta blugilor, aveti sansa de a va achizitiona un telefon mobil „The Original“ direct din magazinele romanesti. Pina la ora actuala, distribuitorii acestui model sint Germanos si Cosmote. La Germanos, un telefon mobil Levi's (foto 2) poate fi achizitionat cu 1.399 de lei, in vreme ce in reteaua magazinelor Cosmote variaza intre 62.95 euro si 257.95 euro, in functie de tipul de abonament contractat. Fara abonament telefonul costa 322.25 euro. Preturile nu includ TVA.