Acestea sunt SGH-L310 si SGH-L320, doua terminale clamshell despre care producatorul spune ca redefinesc stilul si rafinamentul. Cu o puternica inclinatiei catre conceptul fashion, L310 si L320 sunt destinate femeilor care pun mai mult accentul pe design decat pe functionalitate.

Presedintele departamentului de telecomunicatii Samsung, Geesung Cho, a declarat: "Ca parte a strategiei noastre de a satisface cerintele pietei, vom introduce cele mai noi terminale pentru a atinge un segment foarte pretentios. Cred ca Samsung va furniza produse inovative pentru fiecare segment, dand clientilor nostri o satisfactie totala."

Modelul SGH-L310 este un clamshell intr-o combinatie negru cu auriu, care la deschidere descrie un "S" format din balama si cate o parte laterala a dispozitivului. Posterior, L310 prezinta modele florale Nokia-like, iar camera foto de 2 Mpx este incadrata de o rama glamorous..

Modelul SGH-L320 este un alt telefon cu clapeta, avand de data aceasta un design cu forme mult rotunjite. L320 are un display intern TFT de 1.9" si 176x220 pixeli, dar si unul exterm OLED cu 176x16 pixeli.