Aceste birouri de buzunar au fost privite la inceput ca un moft, insa incet-incet si-au castigat fani mai ales in randul segmentului business, mereu dornic de afisare cu un dispozitiv super destept, cu ajutorul caruia se fac gramezi de bani.

Ultra mobile PC de vis, la doar 699 dolari!Cand o companie lanseaza un produs bun si acesta este oferit apoi in magazine la preturi acceptabile, ce ne impiedica sa il achizitionam? Este si exemplul de fata, un UMPC pus la punct chiar de catre co-fondatorul Microsoft, multi miliardarul Paul Allen. Da, prietenul vesnic al lui Bill..

Vulcan Flipstart, deoarece acesta este numele device-ului, este un ultra mobile PC, ce include o tastatura full Qwerty si componente de top, facandu-l un produs extrem de atractiv. Exista chiar si un display extern de 1.8 inch, ideal pentru e-mail preview folosind rotita jog-dial.

Ultra mobile PC de vis, la doar 699 dolari!Flipstart are un procesor Intel Pentium M la 1.1 Ghz, 512 MB memorie RAM, hard drive de 30 GB, display de 5.6" cu 1024 x 600 pixeli si un proc grafic Intel Enhanced Graphics. Camera web VGA poate fi motiv suficient pentru video conferinte (a se citi mess) cu prietenii.