Cei de la Starry Night au construit un pat special, care poate costa intre 20 de mii si 50 de mii de dolari, in functie de dotari! Practic putem spune ca dormim pe bani multi..Ce are acest “centru entertainment”? Producatorii au integrat una bucata proiector High Definition capabil 1080p, simpla orientare catre un perete generos transformand dormitorul intr-un veritabil cinematograf.

Sunetul de exceptie este asigurat de patru subwoofere si tweetere. Ne putem inchipui doar cum ar fi sa stam lejer vizualizand filmul preferat si simtind vibratiile difuzoarelor asezate ingenios chiar sub noi..Filmele se pot stoca pe hard drive-urile ce totalizeaza 1.5 TB.

Patul integreaza si un computer ce functioneaza drept Media Center, folosindu-se de cei 4 GB de memorie RAM. In plus, pentru ca posesorul pretiosului mobilier sa nu iasa din sfera atat de multumitoare a lenii, Starry Night a inclus si o conexiune WiFi, cat si un docking station unde poate fi tinut playerul iPod.

Pe partea dedicata strict odihnei gasim doua saltele reglabile automat, prevazute cu incalzire si functie de anulare a sforaitului. Ne intrebam cum anume functioneaza cea din urma, din moment ce cu totii stim ca sforaitul rezulta din miscarea valului palatin sub actiunea curentului de aer inspirat. Poate exista un dispozitiv special care blocheaza toate caile prin care poate patrunde aerul..Macabra viziune!

Proiectorul este ideal pentru cei atinsi de insomnie. Il mai stiti pe Mister Bean cand nu reusea sa adoarma si incepea sa numere oile desenate pe un poster? Nu ajungea la solutie si pana la urma a inmultit numarul oilor de pe lungime cu cel de pe latime, rezultatul adormindu-l instantaneu. Mai ramane si varianta cu sticlele de lapte de pe perete. Nu ramane decat sa proiectam imaginea dorita pe un perete si sa ne apucam de treaba. Interesant..