Pentru japonezi, Toshiba a mai pregatit un terminal denumit 920T, sub forma unui slider compact cu dimensiuni de 113 x 51 x 18.6 mm si greutate de 141 grame. 920T este compatibil WCDMA si suporta HSDPA ( altfel spus 3G) la viteze de pana la 3.6 Mb/s. Nicio speranta ca slider-ul sa ajunga si la noi, el fiind strict destinat pietei asiatice.

Slider 3G cu dotari de varf: Toshiba 920T!Cu un display de top ce masoara nu mai putin de 3 inch si dispune de 800 x 480 pixeli, 920T demonstreaza din nou ( poate ca nici nu mai era cazul) capacitatea unor ingineri de a se "juca" cu tehnologia la cel mai inalt nivel. Rezultatele de obicei sunt pe masura asteptarilor..

Slider 3G cu dotari de varf: Toshiba 920T!De acest display se bucura o camera video frontala potrivita pentru video apeluri, tunerul digital 1Seg TV care permite inregistrarea serialelor japoneze ( ce au la baza luptatori ninja, karatisti sau alte specii capabile de peste trei tsukahara pe secunda!) si receiver-ul GPS tocmai bun pentru gasirea drumului cel mai scurt pana la primul restaurant unde se serveste sushi..Gusturile nu se discuta!