Parintii care au nevoie de o bona sau vor sa o verifice pe cea care are grija de copil au la indemina echipamente de supraveghere din ce in ce mai sofisticate.

Pornind de la celebrele interfoane care va pot anunta cind copilul dumneavoastra plinge, acum puteti vedea ce face in timp ce va uitati la televizor sau sinteti la birou.

Mai mult, daca nu aveti cum sa priviti in timp real, aparatele de ultima generatie memoreaza miscarile asigurindu-va ca cel mic va asculta sfaturile. Spre exemplu, anumite modele va anunta printr-un e-mail daca mezinul se logheaza la calculator, desi nu i-ati permis sa o faca. De obicei, modelele noi au infrarosu care va permite sa supravegheati in cele mai bune conditii si in timpul noptii.

Videofon CHICCO Listen&Look
Este un sistem de supraveghere fara fir
Camera functioneaza si pe intuneric
Are monitor color
Are baterie reincarcabila
Pret: 1.099 lei
Modelul poate fi achizitionat accesind hellobebe.ro

Videointerfon Bebe Sounds
Este portabil; camera video se pozitioneaza in camera copilului, iar sunetul si imaginile pot fi receptionate atit cu unitatea portabila, cit si pe ecranul televizorului; poate supraveghea si noaptea, prin infrarosu; raza de actiune este de 150 m; are sase canale; ecran color de 1,8 inch; se foloseste atit la priza, cit si cu baterii; pret: 990 de lei; modelul poate fi achizitionat accesind bebeplanet.ro.