PlugIn vine in ajutorul celor interesati de achizitionarea unui terminal nu foarte scump, oferind cele mai importante detalii tehnice si magazinele cu preturi avantajoase! Bugetul? Sub 1500 RON! Sa vedem ce am gasit..

Ce telefon pot sa imi cumpar? Buget sub 1500 RON!Motorola a facut un nou trend dupa lansarea modelului RAZVR V3. Ideea era prea buna si design-ul trebuia pastrat, astfel ca a iesit V8, mai subtire, mai usor, mai aratos.

Plusuri
Atuul sau principal este desigur aspectul, insa nu trebuie sa trecem cu vederea alte detalii cel putin interesante. V8 pastreaza display-ul de mari dimensiuni, mai precis 2.2 inch, cu o rezolutie QVGA.

Daca un LCD extern este folositor la capturile foto sau controlul playerului audio, macar sa fie unul bun. Motorola a incorporat un display extern de 2”, tot la 320x240 pixeli si 262.144 culori! Il folosim in combinatie cu camera foto de 2 Mpx, ce poate realiza si clipuri video.

Ce telefon pot sa imi cumpar? Buget sub 1500 RON!Telefonul EDGE este echipat cu Bluetooth, port USB 2.0 si GPRS clasa 12. Includerea browser-ului Opera merita amintita, precum ca usureaza mult navigarea pe internet. Alte dotari includ email, functie de reportofon, player audio avansat ce reda numeroase formate.

RAZVR2 V8 are dimensiuni de 53 x 103 x 11,9 mm, iar greutatea este de numai 117 grame. Acumulatorul Li-Ion de 770 mAh il face sa reziste 6 ore jumatate in convorbiri si 280 de ore in standby!

Minusuri
Nu ne place camera foto care nu are blit, nici Auto Focus. Un receiver Wi-Fi facea produsul mai atractiv, acum ca in mai toate locurile internetul devine wireless si gratuit. Radio FM lipseste cu desavarsire..

Concluzie
Motorola V8 lasa o impresie placuta, fiind un telefon bine finisat si atractiv din punct de vedere al dotarilor. Fanii Moto il pot gasi in magazinele online, spre exemplu Marketonline, la un pret de aproximativ 1200RON!

Ce telefon pot sa imi cumpar? Buget sub 1500 RON!LG a facut o figura frumoasa cu seria Chocolate, care s-a bucurat de succes. Dandu-le o sansa si celor carora zaharul nu le face bine sanatatii, am decis sa vorbim despre fashion mobilul Prada. Nu stim sigur daca diavolul se imbraca de la celebra casa de moda, dar un telefon Prada pana si el si-ar lua!

Plusuri
Prada se impune prin display-ul touchscreen de 3 inch, cu 240x400 pixeli. Butoanele sunt greu de gasit, sub display fiind amplasata o rotita de scroll si tastele pentru preluarea si oprirea apelurilor.

Camera foto este ok, avand 2 Mpx, Auto Focus, zoom digital 2X, blit cu LED si posibilitatea de inregistrare video la 400x240 pixeli si 30fps! Memoria interna de numai 16 MB poate fi marita cu carduri microSD, lucru necesar daca tinem cont de playerul audio implementat.

Ce telefon pot sa imi cumpar? Buget sub 1500 RON!Alte dotari include Radio FM, vizualizare de documente TXT, PDF, DOC, PPT sau XLS, Macromedia Flash, Bluetooth si EDGE. Prada masoara 98.8 x 54 x 12 mm si cantareste doar 85 de grame!