Yoo Eunsun este un designer de-abia iesit de pe bancile scolii. S-a nascut in Coreea, traieste in Tokyo si a creat conceptul de design interior pentru una dintre cele mai cool masini produse vreodata pentru targetul 19-25 de ani. Media de virsta a intregii echipe care lucreaza acum la Nissan Mixim este de 25 de ani.

Desi inca in stadiu de exercitiu conceptual, este probabil cea mai apropiata masina de generatia tehnofila si tehnodependenta care acum implineste virsta legala obtinerii permisului de conducere. „Conceptul Mixim este inradacinat in cultura jocurilor pe computer si influentat, la nivel vizual, de benzile desenate manga, anime-uri (desene animate japoneze) si de Second Life“, a declarat Yoo Eunsun pentru „The Independent“.

Studiile de piata efectuate de Nissan arata, in primul rind, ca nu sint diferente majore la nivel de cultura, atitudine, gusturi sau chiar vocabular intre tinerii americani, europeni sau asiatici. Nu sint deloc interesati de detalii tehnice precum dimensiunea motorului, caii-putere sau viteza, criterii care au functionat din plin in cazul parintilor si al bunicilor lor.