Cum se tie, productorii ii dubleaz eforturile atunci cand se pune problema de a-i anuna inovaiile inaintea celorlali, chiar dac este vorba despre tehnologii pregtite pentru IFA 2007. Via mai frumoas i cat mai uoar. Asta promit toi productorii prezeni la targul de la Berlin, iar la acetia, sintagma "via frumoas" se traduce prin aparate unul mai interesant decat cellalt. Dac merit sau nu banii aceste produse, numai piaa va reui s ofere un rspuns concret, dar asta numai odat cu trecerea timpului.

LG Electronics a prezentat la IFA 2007 seria Design Art pentru gama de televizoare LCD i sistemul home theater Art Design, alturi de cele mai noi inovaii ale diviziilor Digital Display, Digital Media i Mobile Communication. Principalele atracii ale standului LG sunt reprezentate de noua linie de televizoare LCD Design Art, seria de televizoare Full HD 100 de heri care va fi lansat in septembrie, seria de televizoare Full HD 1920X1080 sau seria cu DVR incorporat upgradat (Digital Pause and Play).

LG ii "arat colii" la IFA 2007 Divizia de telefoane mobile este i ea prezent la IFA 2007, unde LG etaleaz dou mobile interesante. Un telefon cu camer foto profesionist, LG-KU990 i LG-KS20, cel mai recent spartphone HSDPA, dotat cu un touchscreen color de dimensiuni generoase. Alt atracie o reprezint al doilea model din seria LG Black Label, LG Shine, avand aceleai caracteristici ca i ale nou lansatului LG Shine "Titanium Black". Unul dintre cele mai ateptate momente la IFA 2007 a fost lansarea terminalului LG-KU990. Modelul depete ca performane orice camer foto i, in plus, dispune de caracteristici unice, cum ar fi abilitatea de a edita imagini i de a incrca fotografii i filme pe YouTube.

LG-KS20, cel mai recent smartphone HSDPA lansat de LG, va debuta i el la IFA 2007. Conexiunea ultrarapid i tehnologia touch demonstreaz angajamentul asumat de LG de a fi lider in tehnologia mobil 3G. Vizitatorii standului LG pot vedea la IFA 2007 o gam larg de terminale mobile premium. LG Shine este expus alturi de noua variant LG Shine "Titanium Black" precum i alte variante de culori. Varianta 3G a lui LG Shine, cu noi caracteristici care intensific funcionalitatea sa multimedia, este i ea etalat targ. Alte produse LG expuse la IFA 2007 includ LG-KS10, primul smartphone cu aplicaii Google preinstalate i catigtorul campaniei "3G for All" al Asociaiei GSM, LG-KU250, special conceput pentru a permite utilizatorilor s experimenteze funciile 3G la un pre rezonabil.

Samsung, un rival de temut Noua gam de produse Samsung este conceput pentru a inspira experiene pentru un nou stil de via - New Home and Mobile Life (Un nou stil de via - in micare i acas). Produsele care alctuiesc gama New Home Life sunt: televizorul LCD LED la 70 de inch, Duo Player, primul sistem BD Home Theater i cea mai mic imprimant cu laser color. Produsele din gama New Mobile Life sunt un video player compact, la 3 inch, i camerele video HD compacte.