Zango produce aplicatii adware si spyware care sunt descarcate odata cu licentele pentru accesarea de jocuri online, materiale video protejate cu DRM si programe ca Zango Messenger. Aplicatiile Zango sunt clasificate ca adware de Symantec , iar McAfee le caracterizeaza ca "adware downloader".

Pe site-ul web al companiei Zango acestia se recomanda ca "dedicati crearii unei Economii de Continut fundamentata pe practici etice si sigure de protejare a informatiilor private ale consumatorilor, oferind in acelasi timp o experienta deosebita in privinta continutului de inalta calitate".

Continutul oferit de Zango include inregistrari video, jocuri online si screen-savere cu celebritati. Multe materiale sunt oferite cu sprijinul unor companii ca Warner Bros., desi acestia au declarat ca intentioneaza sa nu mai faca afaceri cu Zango.

Zango a actionat in instanta PC Tools in luna mai a acestui an din cauza aplicatiei gratuite Spyware Doctor (inclusa in Google Pack ), si a solicitat acordarea de despagubiri in valoare de 35 de milioane de dolari.