Philips, care este lider pe piata tehnologiei, fiind specializata in producerea de televizoare si aparate video, audio, periferice si accesorii, este partenerul ideal pentru firma Swarovski, care s-a facut cunoscuta la nivel international prin splendidele bijuterii si obiecte decorative pe care le realizeaza. Colectia "Active Crystals“ imbina perfect frumusetea tipica a creatiilor Swarovski si experienta tehnologica a companiei Philips.

"Produsele Philips reprezinta pentru consumator sinteza dintre stil si design pe piata electronica. Marca este intr-o continua crestere, mai ales in domeniul audio. Castile produse de Philips sunt printre cele mai bune din lume“, a declarat Daniel Cohen, membru al Swarovski Executive Board.

Pe de alta parte, Swarovski s-a afirmat in domeniul bijuteriilor si este in masura sa ofere produselor Philips credibilitate, stil si oportunitatea de a crea obiecte unice, capabile sa deschida usile unei piete inca necunoscute.

Colectia cuprinde patru tipuri de casti (Space, Icon, Mirage si Amazone), perfecte pentru ascultarea muzicii in orice loc. Pentru doamnele care nu vor sa piarda din vedere niciun moment documentele personale, stick-urile de memorie USB Heart Ware si Heart Beat devin adevarate pandantive la moda. Alte modele de stick-uri USB sunt cele in forma de lacat - Lock In si Lock Out - care cu siguranta vor atrage atentia celor din jurul dumneavoastra, ce se vor gandi ca v-ati cumparat o bijuterie de lux si nicidecum un accesoriu pentru calculator. Bijuteriile vor fi scoase la vanzare incepand cu 1 august si vor fi disponibile in magazinele Swarovski. Pretul acestora va fi cuprins intre 69 si 150 de euro.