Conform comunicatului oficial emis de BRD, la accesarea site-ului erau solicitate datele personale de identificare - user si parola, numar card, data expirarii cardului, codul PIN.

BRD-Groupe Societe Generale a luat imediat masuri pentru blocarea acestei tentative de furt de date personale, iar securitatea sistemului informatic care sustine functionarea serviciului de internet banking BRD-Net nu a fost niciun moment pusa in pericol.

"BRD-Groupe Societe Generale le reaminteste clientilor sai ca banca nu solicita, in nicio situatie, informatii confidentiale prin e-mail (user/parola, numar de card, data expirarii acestuia, codul PIN). De asemenea, informatii precum parola si codul PIN nu trebuie divulgate sub niciun motiv, nimanui, nici macar bancii. Clientii care primesc astfel de mesaje sunt rugati sa contacteze banca la numerele de telefon 0800 803 803 (numar TelVerde accesibil din reteaua Romtelecom), *BANCA (accesibil din retelele Vodafone si Orange), 021 3026161 (accesibil din toate retelele, inclusiv din afara Romaniei)", se arata in comunicatul de presa al bancii.