"Rezultatele pozitive pe care le-a inregistrat magazinul in primul trimestru al acestui an au depasit cu mult asteptarile noastre. Acest lucru nu ne face decat sa credem ca strategia noastra de afaceri a fost bine gandita si ca profesionalismul de care am dat dovada precum si calitatea impecabila a serviciilor a fost apreciata de catre clientii nostri.

Target-area exacta si orientarea catre un anumit segment al pietii - cel corporate - au dat roade, consolidandu-se in acest fel relatii durabile cu clientii care beneficiau si pana acum de solutiile si serviciile companiei. Solutionarea rapida a comenzilor si calitatea produselor a imbunatatit si rezultatele in segmentul consumer, echipa IT&C a companiei acordand si consultanta", a declarat Andreea Chirciu, director executiv la European Telecom.

European Telecom, integrator local de solutii telecom, a lansat magazinul virtual "etelecom.ro" - conceptul one-stop-shop, la inceputul lunii decembrie 2006, ca o completare a portofoliului de solutii si servicii.