Sustinatorii celor doi au difuzat pe Internet adaptari politice ale unei reclame controversate din 1984, prin care Apple Computer promova calculatorul Macintosh atacand compania rivala IBM, prezentand-o ca pe o organizatie totalitara.

Clipul anti-Clinton, intitulat "Vote Different", a fost vizionat de aproape 1,4 milioane de ori pe site-ul YouTube de cand a fost publicat, in 5 martie. Clipul anti-Obama, "Barack 1984", postat in 18 martie pe aceeasi pagina pe Internet, a fost vizionat de aproape 300.000 de ori.

"Aceasta este prima runda", crede Carol Darr, directorul Institului pentru Politica, Democratie si Internet al George Washington University. "Internetul va fi principala scena. Orice atrage atentia a milioane de perechi de ochi conteaza", a explicat ea, comparandu-l cu filmuletele animate ironizandu-i pe Bush si pe Kerry care au circulat pe Internet in timpul campaniei din 2004.

Reclama Apple a fost difuzata in timpul campionatului Super Bowl din 1984, care a parodiat cartea lui George Orwell "1984", despre o socitetate totalitara.