SIVECO Romania este un exemplu tipic de crestere al companiilor de software din Romania. Evolutia sa si perspectivele pe care le are, sustin in intregime valorile comunicate de sectorul romanesc IT&C: personal cu o inalta calificare, creativitate, cultura "excelentei tehnice", costuri competitive si locatie accesibila.

Pentru cea mai importanta casa romaneasca de software, "creativitatea" a reprezentat premisa si "motorul" dezvoltarii sale.

Echipa noastra, desi reuneste 600 de angajati, pastreaza insa spiritul antreprenorial al "inceputurilor" companiei. in plus fata de educatia excelenta si abilitatile tehnice, angajatii SIVECO sunt oameni "motivati de succes", orientati spre dezvoltarea carierei. Aceasta atitudine explica impresionanta crestere a companiei din ultimii 15 ani, de la o cifra de afaceri de 3000 $ (in 1992) la 42 milioane $ (in 2006). Ne-am dovedit capabili sa proiectam, sa dezvoltam si sa implementam solutii complexe, privind fiecare proiect din perspective multiple. Bineinteles, un rol esential l-a jucat curajul managementului de a-si asuma riscul si a pasi pe drumuri "noi" pentru ca, sa nu uitam - tranzitia la economia de piata este, prin ea insasi, o mare provocare", afirma Anca Crahmaliuc, Manager de Marketing la SIVECO Romania.

Reprezentantii SIVECO la CeBIT 2007 au subliniat importanta pe care o au specialistii IT pentru Romania si, implicit, pentru SIVECO si cat de mult contribuie ei la dezvoltarea industriei de profil si la comunicarea valorilor ei peste hotare.

Industria IT s-a dezvoltat absolut remarcabil prin specialistii talentati, ambitiosi, dornici de a dovedi ce pot. intrucat a fost o industrie privata chiar de la inceput, respectiv de la inceputul anilor 90, companiile IT s-au dezvoltat sub semnul unei presiuni "sanatoase" impuse de standardele inalte si competitia puternica.

"Competitia a fost si este dezvoltarii si evolutiei companiei SIVECO Romania", a precizat Anca Crahmaliuc in prezentarea realizata in cadrul conferintei de presa organizate la CeBIT pentru lansarea brandului romaniaIT.

Cu aceasta ocazie a fost amintit exportul de expertiza tehnologica a SIVECO - participarea la implementarea sistemului informatic integrat pentru Fondul National de Asigurari de Sanatate din Bulgaria, la modernizarea sectorului de invatamant din Cipru precum si la proiecte de eLearning si eHealth coordonate de Comisia Europeana.

Oferind pietei locale si internationale solutii de ERP, eHealth, eLearning, eGovernment si eAgriculture competitive la nivel global, compania SIVECO Romania dispune de o experienta exceptionala in colaborarea cu lideri IT Intel, HP, IBM, Oracle, Microsoft si Bull.