Axigen Mail Server - cel mai inovator produs la Premiile IT&C ale Romaniei pentru anul 2006 "Ne onoreaza acest premiu cu atat mai mult cu cat rasplateste munca de trei ani a unei echipe care numara acum aproape 60 de specialisti in comunicare electronica. Credem cu tarie ca Axigen este o tehnologie puternica si inovatoare care va dovedi si in urmatorii ani ca romanii sunt creativi, talentati si ca Romania este o tara care produce tehnologie de valoare, recunoscuta pe plan mondial", spune Oana Bornaz, CEO la Axigen/Gecad Technologies.

Prima versiune Axigen a fost lansata comercial la Londra, la LinuxWorld Expo, la sfarsitul anului 2005. In prezent, produsele romanesti din gama Axigen sunt distribuite la nivel mondial prin 65 de parteneri din 48 de tari.

Singurul dezvoltator roman de servere de email a anuntat recent semnarea unui parteneriat tehnologic cu unul dintre producatorii de renume mondial de solutii hardware si software pentru retele de calculatoare, corporatia Sun Microsystems, Inc. In urma semnarii acestui document, Axigen a devenit Partener Asociat in cadrul Programului Sun Partner Advantage for Independent Software Vendors.