Gecad ePayment a mai anuntat luni o cota de piata de 86% pentru trimestrul patru 2006, nivel exprimat dupa raportarea volumului tranzactionat prin solutia ePayment la volumul total al platilor online prin card procesate in Romania in sistem 3-D Secure.

"Rezultatele obtinute ne bucura in special pentru ca ele se reflecta in dezvoltarea si maturizarea intregii piete", a declarat Carmen Sebe, director executiv Gecad ePayment.

in cea de-a doua jumatate a anului trecut compania a incheiat o serie de parteneriate intre care si un acord de colaborare cu BRD Groupe Société Générale, parteneriat care , in pespectiva reprezentantilor companiei a adus o crestere a interesului intregii comunitati de afaceri pentru industria comertului online.

"Cele sase luni de parteneriat strategic intre Gecad ePayment si BRD Groupe Société Générale au modelat, asa cum ne-am si propus, profilul comertului electronic in Romania. Companiile mari care au ales sa ofere optiunea de plata online cu cardul prin solutia BRD ePayment contribuie masiv la popularizarea cumparaturilor pe Internet. Pentru 2007 numarul acestora va creste si mizam cel putin pe dublarea pietei", apreciaza Carmen Sebe.