K Tech - Ultra Pro, afaceri in crestere cu 5% pe o piata in scadere Conducerea companiei mizeaza in 2007 pe o rata medie de crestere de 20% in conditiile in care estimeaza o crestere a pietei IT cu 10% si 15%. "Aceasta evolutie va fi influentata puternic si de recenta lansare Microsoft Windows Vista", a spus directorul de marketing K Tech -Ultra Pro, Catalin Butolo.

Chiar daca K Tech - Ultra Pro a inregistrat anul trecut o crestere a veniturior de doar 5% fata de 2005, reprezentantii companiei se declara multumiti de nivelul profitabilitatii atins in 2006. "In conditiile in care procentul de crestere pe piata IT a fost, in 2006, unul mult mai mic comparativ cu anul 2005, suntem multumiti de evolutia pozitiva a cifrei de afaceri a grupului. La nivelul grupului K Tech -Ultra PRO cresterea procentuala importanta a profitului inregistrata la finele anului 2006 indica un echilibru financiar solid", a declarat pentru Wall-Street Catalin Butolo.

Cifra de afaceri a grupului K Tech - Ultra Pro se imparte in 50% distributie si 50% retail astfel incat distributia veniturilor s-a echilibrat fata de anii anteriori.

In 2006, grupul K Tech - Ultra Pro si-a crescut cota de piata, din punct de vedere al numarului total de unitati vandute in fiecare trimestru.Astfel, in trimestrul patru al anului 2006, grupul K Tech - Ultra Pro ocupa primul loc pe piata de distributie IT, cu o cota de 10,7 %, conform ultimelor date IDC.