Noul sef al Romtelecom: 'Trebuie sa reducem fluctuatia numarului de abonati' Noului director general al companiei, Yorgos Ioannidis, a anuntat ca prioritatile Romtelecom sunt reducerea fluctuatiei numarului de abonati si gasirea metodelor de mentinere si crestere a veniturilor. Ioannidis a preluat functia la inceputul acestei luni, pentru un mandat de trei ani, inlocuindu-l pe James Hubley, care a pus capat mandatului de curand.

O alta prioritate a companiei va fi lansarea pe piata a serviciilor integrate fix-mobil in colaborare cu firma - sora Cosmote, a adaugat Yorgos Ioannidis. Acesta a precizat ca parteneriatul cu operatorul Cosmote Romania se va dezvolta prin lansarea in cursul acestui an a unor pachete de servicii integrate in functie de necesitatile clientilor si cadrul de reglementare.

Potrivit lui Ioannidis, Romtelecom va trebui sa fie mult mai agresiva in domeniul vanzarilor pentru a satisface nevoile reale ale clientilor cu produse inovative si servicii foarte competitive.

Citeste si:

Ioannidis, ca si presedintele grupului grec OTE, Panagis Vourloumis, considera ca planurile Romtelecom trebuie sustinute de stabilitatea cadrului de reglementare care trebuie sa devina predictibil si transparent.

Romtelecom este "responsabil" pentru 15% din veniturile OTE si constituie "una dintre cele mai importante operatiuni ale grupului", a declarat Vourloumis.