Poti vorbi la mobil si in mijlocul oceanului. Barierele tehnologice care au stat in calea comunicarii incep sa cada. Fie prin internet, fie cu ajutorul telefoanelor fixe sau mobile, pastram legatura mult mai usor decat acum zece ani.

Nevestele marinarilor pot sta mai linistite, deoarece isi pot contacta sotii pe mobil chiar si cand acestia sunt pe vas. Diviziile romanesti ale operatorilor de telefonie mobila Cosmote si Vodafone ofera clientilor servicii de roaming maritim. Grupul Cosmote ofera incepand de anul acesta o retea mai extinsa de roaming atat pentru clientii cu abonament, cat si pentru utilizatorii de cartela.

Oferte

Compania a semnat o serie de acorduri pentru a oferi servicii de roaming maritim prin intermediul telefonului mobil pentru personalul si pasagerii aflati la bordul vaselor de croaziera. In prezent, acest serviciu este disponibil pe cursele celor mai importante vase de croaziera, precum Silver Whisper, Regatta, Insignia si Nautica, ale caror itinerarii includ destinatii din America Centrala si de Nord, America de Sud, Caraibe, Europa si Asia.