In cadrul evenimentului CES 2007 din Las Vegas, Nevada, NVIDIA a anuntat lansarea celei mai noi versiuni a platformei sale, Preface Personal Media Display, un procesor secundar si subsistem de afisare care le permite utilizatorilor sa acceseze informatiile de pe notebook sau PC chiar si atunci cand sistemul principal este oprit.

Aceasta versiune a platformei Preface de la NVIDIA ofera functii wireless platformei pentru producatorii de telefoane mobile care vor sa le ofere clientilor beneficiile Windows SideShow, o noua caracteristica a viitorului sistem de operare Windows Vista, in timp ce acestia se afla in miscare.
Acces permanent la e-mail, calendare sau harti
Preface a fost premiata la CES Innovations 2007 si ofera utilizatorilor de notebook-uri pe care ruleaza Windows SideShow accesul permanent ("always-on") la e-mail, calendare, harti si alte informatii prin intermediul unui ecran secundar chiar si in momentele cand calculatorul este oprit.

Noile variante ale platformei Preface de la NVIDIA dispun de comunicatie wireless Bluetooth, care va permite utilizatorilor Windows Vista sa acceseze informatiile din dispozitivele care ii insotesc. Aceasta caracteristica, alaturi de designul ce incurajeaza consumul redus de energie al platformei Preface de la NVIDIA fac loc unei multitudini de dimensiuni, incluzand: dispozitive de marimea cardurilor de credit cu un ecran de 2,5 inci, dispozitive de gaming cu ecrane de 3,5 inci sau mai mari, telecomenzi ce dispun de tehnologii Bluetooth si IR si care permit manevrarea Media Center SideShow, integrarea mult mai usoara in rucsacuri, genti si imbracaminte.