Pro TV S.A. si Romtelecom au ajuns la un acord in baza caruia cele 11 canale Pro TV (Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, Pro TV HD, Acasa HD si sport.ro HD) vor reintra in grila Dolce TV din 9 ianuarie.

Pana la 31 ianuarie 2013, partile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract.

Chiar si in conditiile continuarii contractului cu Romtelecom, canalele Pro TV vor fi disponibile in voyo.ro. De la 31 decembrie, abonatii voyo.ro au oferta completa de entertainment: filme, seriale, show-uri si canalele Pro TV, Acasa, Acasa Gold, Sport.ro si ProCinema.

Potrivit unui comunicat din 27 decembrie, remis MEDIAFAX, de Pro TV, Romtelecom nu a agreat initial conditiile de reinnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul Pro TV SA si, urmare a acestui fapt, Dolce DTH si alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu au mai retransmis aceste canale incepand cu 3 ianuarie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.