Compania Discovery a incercat sa livreze, joi, dupa ora 11.00, la sediul RCS&RDS din Bucuresti, 20 de cutii continand 30.000 de exemplare semnate ale petitiei "Vrem Discovery pe RCS&RDS", insa oficialii companiei de cablu au refuzat livrarea.

Reprezentantii Discovery au confirmat, pentru MEDIAFAX, ca livrarea a fost facuta prin intermediul unei companii de curierat, joi, dupa ora 11.00, iar cele 20 de colete au fost insotite de Paul Dicu, alergator de ultramaraton si unul dintre romanii care au aparut pe Discovery Channel in 2011, ca parte din campania "Oricine poate fi erou", desfasurata de canalul de televiziune.

Potrivit MEDIAFAX, pe cele 20 de cutii erau imprimate logoul Discovery Channel si textul "Petitie: Vrem Discovery pe RCS&RDS - 30.000 de semnaturi".

In acest context, Paul Dicu a declarat, pentru MEDIAFAX: "Am decis sa insotesc aceasta livrare pentru ca sunt abonat RCS&RDS, sunt unul dintre semnatarii petitiei si un sustinator al acestei cauze si am vrut sa ma asigur ca mesajul celor 30.000 de fani Discovery ajunge la RCS&RDS".

Compania RCS&RDS a refuzat insa livrarea facuta de Discovery. Astfel, cutiile cu cele 30.000 de semnaturi au ajuns numai pana la receptia sediului RCS&RDS, unde oficiali ai companiei au refuzat sa primeasca pachetele. Astfel, compania de curierat a luat cutiile inapoi, au explicat reprezentantii Disovery.

Cele 30.000 de semnaturi au fost stranse pe site-ul www.petitieonline.ro, in perioada 23 noiembrie - 11 decembrie. Petitia este deschisa, continuand sa stranga semnaturi. Astfel, in momentul difuzarii acestei stiri, petitia "Vrem Discovery pe RCS&RDS" este semnata de 30.940 persoane.

RCS&RDS a scos, in seara de 29 noiembrie, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel, fara a avea aprobarea CNA pentru modificarea grilei de programe, asa cum impune Legea audiovizualului.

Citeste si:
VIDEO George Simion, scandal cu poliția la sediul Digi24
VIDEO George Simion, scandal...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.