Maria Tudor, managing director al agentiei de media Zenith Romania, a fost desemnata personalitatea anului in marketing si comunicare, aceasta fiind aleasa de catre cei prezenti la gala Premiilor de Excelenta IAA.

Premiile de Excelenta IAA sunt organizate de International Advertising Association (IAA) Romania, organizatia recompensand astfel persoanele care au contribuit decisiv la ridicarea standardelor profesionale si etice in industria de comunicare din Romania, potrivit Wall-Street.ro.

La editia din acest an a premiilor au fost 88 de nominalizari pentru trei categorii (advertiseri, agentii si media), iar in cadrul fiecarei categorii s-au acordat premii pentru fiecare specialitate profesionala.

Premiile de Excelenta IAA 2012

Personalitatea Anului in Marketing si Comunicare: Maria Tudor, managing director Zenith Romania

Categoria Clienti

• Premiul pentru excelenta in cunoasterea consumatorului: Andrei Musetescu, fondator&director general CSOP;

• Premiul pentru excelenta in brand management: Gabriela Galatanu, Grup BM Ciuc& Silva Heineken;

Categoria Media

• Premiul pentru excelenta in presa scrisa: Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar;

• Premiul pentru excelenta in productie radio: Nadia Tataru, director general Itsy Bitsy si Mihai Dobrovolschi si Vlad Craioveanu, realizatonline: Orlando Nicoara, CEO Mediafax Group;

• Premiul pentru excelenta in productie TV: Mona Segall, producator general ProTV;

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.