Editia de vineri seara a show-ului "Dansez pentru tine", in care telespectatorii au putut vedea numerele de striptease de 10 pe linie ale Oanei Ionita si ale Roxanei Ionescu, a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public, informeaza Pro TV.

Potrivit MEDIAFAX, Pentru prima data in istoria emisiunii echipele ramase in concurs au dansat striptease, iar telespectatorii ProTv au fost cu ochii pe miscarile pline de senzualitate ale vedetelor, care s-au intrecut in a ramane fara haine cu stil, gratie si, nu in ultimul rand, respectand o coregrafie dificila.

ProTv a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public in intervalul 20:30 – 00:51 atunci cand a fost difuzat Dansez pentru tine.

Astfel, pe publicul din mediul urban, postul din Pache Protopopescu a inregistrat, in medie, 9,3 puncte de rating si 22,4 procente din cota de piata, dublu fata de Antena 1, care avea doar 4,4 punctede rating si 10,5% cota de piata. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani ProTv a detinut suprematia, cu o medie de 8 puncte de rating si 21,9 procente din cota de piata, spre deosebire de Antena 1, care avea doar 4,6 puncte de rating si 12,7% cota de piata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.