Postul Antena 3 a fost amendat cu jumatate de miliard de lei vechi, respectiv 50.000 lei, de catre CNA din cauza prezentei lui Victor Ponta, premier si presedintele al PSD, in vinerea de dinaintea alegerilor locale si a dezechilibrelor din ultima saptamana din campania electorala.
Victor Ponta a fost prezent in emisiunea Vorbe grele, din 8 iunie, la ora 22.00. In emisiunea moderata de Victor Ciutacu s-au abordat subiecte precum: prima luna de guvernare, situatia din TVR, redeschiderea spitalului de la Buftea, reintregirea salariilor in sectorul bugetar, deblocarea posturilor in sanatate si politie pentru absolventii de la Academia de Politie; suspendarea presedintelui Traian Basescu si modificarea Constitutiei prevazuta in anul 2013, scrie paginademedia.ro.

Legislatia audiovizualului prevede ca inainte cu 48 de ore de ziua votarii posturilor de radio si televiziune le este interzis sa prezinte comentarii privind campania electorala, sa invite sau sa prezinte candidati in programe si sa prezinte sondaje de opinia sau sa difuzeze spoturi de publicitate electorala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.