Facebook si Vodafone vin in intampinarea tinerilor dependenti de retelele sociale si lanseaza primul smartphone low cost. Vezi cum arata.
Modelul se numeste Vodafone 555 Blue si este produs de Alcatel Lucent. Telefonul a fost creat special pentru impatimitii social media: Practic, device-ul nu contine o aplicatie pentru utilizarea Facebook-ului. Tot telefonul este o aplicatie pentru Facebook.

Vodafone 555 Blue dispune de un ecran de 2,4 inch, cu o tastatura QUERTY si un buton dedicat pentru accesarea retelei de socializare.
Pretul? Este estimat la o cifra de 60 lire, adica putin peste 68 de euro, sau 97 dolari scrie unwierdview.com
  • Cu ce vine nou?
Noul terminal da posibilitatea de a plasa mesajele de pe Facebook in acelasi inbox cu sms-urile.

Principalul atu al terminalului va fi insa pretul mic, operatorul estimand ca va vinde milioane de aparate tinerilor din tarile in curs de dezvoltare.
Potrivit Financial Times, cele doua companii mizeaza pe faptul ca vor da lovitura atat pe pietele din India , Africa de Sud si Turcia, unde retelele de socializarea prind tot mai bine iar penetrarea telefoniei mobile este in crestere, cat si in tari dezvoltate precum Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.