Dinu Patriciu si-a vandut participatia de 99,92% pe care e detinea ca persoana fizica in cadrul Adevarul Holding SRL, catre o firma din Olanda, care, conform acestuia, ii apartine.

“Da, firma este a mea. Am luat aceasta decizie pentru ca intentionez sa cresc business-ul. El incepe sa aiba caracter international, dupa patrunderile in Moldova si Ucraina si intentionez sa il orientez spre alte tari. Nu pot sa va spun acum care, dar sunt tot din regiune. Vor fi produse tiparite si web”, a declarat Dinu Patriciu, potrivit Money.ro.

In data de 15 aprilie, adunarea generala a asociatilor SC Adevarul Holding SRL, Dinu Patriciu si Adevarul Distributie SRL, ultima reprezentata legal de catre Peter Imre, au aprobat vanzarea si transferul cu titlu oneros a 39.667.180 parti sociale, cu o valoare nominala de 10 lei fiecare, detinute de catre Patriciu in cadrul societatii, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial.

Cumparatorul este firma Fast Europe Media N.V., societate cu raspundere limitata inregistrata in Olanda.

Adevarul Holding editeaza cotidianul Adevarul, cotidianele locale gratuite Adevarul de Seara, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Tango, Foreign Policy Romania, precum si cotidianul Blik din Ucraina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.