La doar o zi dupa startul celei de-a saptea editii a LEADERS School, participantii sunt pusi fata in fata cu liderii care ii pot inspira in construirea viziunilor si sunt supusi provocarilor primei simulari de afaceri.
LEADERS School 7, unica scoala de leadership din Romania pentru tinerii cu varste intre 18 si 25 de ani, organizata de Fundatia LEADERS sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei, si-a primit participantii la Poiana Brasov.

Cei mai buni 30 de tineri elitisti, puternic implicati in viata comunitatilor din care fac parte, vor avea ocazia sa se inspire din povestile de succes pe care le vor auzi in cadrul programului, sa isi descopere punctele forte de la care pot pleca in construirea unui stil de leadership propriu si sa isi constientizeze pozitia de agenti ai schimbarii.

Chiar din prima zi, echipa LEADERS School le-a lansat participantilor provocarea de a parcurge etapele familiare oricarui antreprenor, trecand de la dezvoltarea unei idei si a unei viziuni de afaceri, la atragerea unui grup de oameni care sa ii urmeze si sa ii sustina, delegarea unor roluri in cadrul echipei si, in final, vanzarea ideii. Sub indrumarea trainerului Rares Manolescu, tinerii vor aplica la finalul fiecarei zile sfaturile pe care le-au primit si concluziile desprinse din discursul fiecarui vorbitor. In plus, Felix Patrascanu, Fondator FAN Courier, le-a oferit principalele directii pe care ar putea sa le urmeze in sfera antreprenoriatului si le-a clarificat nelamuririle.

  • Se cauta viitorii lideri ai Romaniei!

Calin Ile, Manager General Ibis Romania si Antreprenor, va face parte din juriul care va alege cele mai bune idei antreprenoriale si va investi intr-un proiect care pe care il considera viabil. De asemenea, Alexandru Badulescu, Country Manager Western Union va oferi premiul pentru cel mai bun stil de leadership.

Daca la prima simulare de afaceri, participantii au parte de indrumarea echipei LEADERS pentru fiecare etapa și pot primi sfaturi de la invitati, ziua de vineri ii va provoca din nou și le va testa abilitatile de leadership, spiritul de initiativa si gradul in care vor aplica toate cunostintele dobandite, lucrand in echipe. Tema simularii ramane insa o surpriza pentru participanti pana joi seara, cand Marius Ghenea si Directorul diviziei de IMM al Bancii Transilvania, Tiberiu Moisa, vor da startul competitiei.

Oameni de valoare ai Romaniei le vor dezvalui participantilor din tainele leadershipului si ii vor provoca sa isi urmeze pasiunea si sa fie autentici. Alteta Sa Regala Principele Radu; Acad. Constantin Balaceanu-Stolnici; Dan Pascariu, Presedinte UniCredit Tiriac Bank; Alexandra Gatej; Marius Ghenea, Presedinte PC Fun; Valeriu Nistor, Managing Partner, SOAR Management si Investitii, Anca Rarau, Director Marketing si Comunicare Banca Transilvania, Crenguta Rosu, Managing Partner DC Communication; Rares Manolescu, Senior Trainer Human Invest; Dan Stefanescu, Pilot Tarom si Acrobat Aerian; Simona Baciu, Fondator si Managing Director International School of Cluj; Adrian Bunea, Vicepreședinte FRAA, Anca Georgescu, Director Executiv Resurse Umane Romtelecom; Carol Eduard Novak, Campion Paralimpic sau Roland Hermann, Stomatolog, vor participa la LEADERS School 7.

LEADERS School 7 se desfasoara cu sprijinul Partenerului Oficial Romtelecom si Ursus Breweries, Banca Transilvania, Zoppas Industries, Adobe Romania și Western Union. Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune.
Citeste si:
Ciprian Ciucu: Tărăgănarea adoptării certificatului verde COVID în...
Ciprian Ciucu: Tărăgănarea...

Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.