PRIME Romania organizeaza in perioada 13-14 mai 2010 a doua editie a targului PR&Ad Fair - singurul targ de joburi si internshipuri din Romania specializat in domeniul relatiilor publice si al publicitatii.
PR&Ad Fair este un eveniment care porneste de la premisa de a oferi tinerilor pasionati de relatii publice si publicitate sansa de a fi incadrati pe o piata a muncii direct specializata. Targul ofera studentilor contextul de interactiune cu agentii importante de PR si Advertising din Romania si de a-si alege un job, o colaborare sau un internship in acest domeniu. De cealalta parte, agentiile participante beneficiaza de posibilitatea de a crea o baza de date proprie cu tinerii pasionati de domeniu, dar si de a analiza prin contact direct potentialul viitorilor absolventi ai facultatilor de profil.

Evenimentul se va desfasura sub sub forma unui targ, incluzand conferinte si workshopuri, dupa structura primei editii. Astfel, participantii vor putea vizita standurile agentiilor invitate in fiecare din cele doua zile ale evenimentului, pe 13 mai intre orele 12:00 si 20:00, iar pe 14 mai intre 10:00 si 20:00. Cei interesati de conferinte si / sau workshopuri isi vor putea procura biletele facand rezervare pe befair2010@yahoo.com pana pe 10 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.