Dealbreaker.com, un tabloid american de business editat de catre Breaking Media, a fost desemnat cel mai bun blog financiar de catre publicatia 24/7 Wall St ., datorita continutului original si a frecventei ridicate de postare a materialelor.

Clasamentul este completat de blogul financiar Infectious Greed, care ii apartine lui Paul Kedrosky, investitor, antreprenor, analist pentru televiziunea CNBC. Infectious Greed ofera o serie de comentarii despre pietele de capital, tendinte in economie si instrumente financiare complexe, scrie Wall-Street.

Un alt blog financiar popular este The Angry Bear, realizat de specialisti, printre care un expert in fiscalitate, un istoric, doctorand in economie si consultanti in afaceri, care ofera perspective asupra spatiului financiar. Printre subiectele dezbatute se numara comertul international, productia industriala, programele guvernului american.

Vezi aici clasamentul integral realizat de 24/7 Wall St.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.