Dupa o sedinta organizata miercuri seara, Razvan Corneteanu, presedinte si director executiv al Adevarul Holding, impreuna cu 15 sefi din trust, si-au prezentat demisiile lui Dinu Patriciu, scrie Reportervirtual.ro.
Update: Peter Imre este de astazi de noul director general al Adevarul Holding. Conducerea trustului va fi asigurata de Dinu Patriciu, in calitate de presedinte si de catre Andrei Stefan, in calitate de director general adjunct, se arata intr-un comunicat de presa.

"Razvan paraseste trustul cu multumirile noastre, dorindu-i o cariera de succes si ganduri alese pentru el si familia lui”,
a declarat Dinu Patriciu, presedintele trustului Adevarul.

Reportervirtual.ro si Paginademedia.ro prezinta filmul incredibil al unei sedinte furtunoase. O sedinta uluitoare pentru cei care au luat parte la ea, potrivit Paginademedia. Printre demisionari se numara si Grigore Cartianu, redactorul sef al ziarului, si Laurentiu Ciocazanu, directorul editorial.

"Este adevarat ca am demisionat, iar motivul principal a fost faptul ca Razvan Corneteanu a fost indepartat de la conducere. Alaturi de mine au mai demisionat si alti oameni din conducerea ziarului si a companiei", a declarat Cartianu, pentru NewsIn.

Potrivit unor surse din trustul Adevarul Holding, Laurentiu Ciocazanu, director editorial al "Adevarul", si directorul executiv Hadrian Mateescu si-au dat de asemenea, demisia.

Wall-Street scria recent ca Dinu Patriciu isi construieste un holding international de media, cu contributia lui Peter Imre.

In portofoliul Adevarul Holding se afla cotidianele Adevarul si Click!, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilematica, precum si revista Forbes Romania, dar si tabloidul Blik din Ucraina. De asemenea, Adevarul Holding a achizitionat in august 2009 editura Historia si revista cu acelasi nume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.