Trustul Ringier a creat divizia Central Europe, care reuneste operatiunile din Ungaria, Romania, Republica Ceha, Slovacia si Serbia, care va fi condusa incepand cu 1 februarie de Florian Fels, informeaza reprezentantii trustului.
Florian Fels devine astfel membru al board-ului executiv al grupului nou creat, alaturi de Samuel Hügli, CFO, Thomas Trüb, CEO Ringier Asia/New Markets, Marc Walder, CEO Ringier Germany & Switzerland si Marco Castellaneta, CCO.

Noua divizie la nivel de grup Ringier Central Europe a fost creata cu scopul de a raspunde mai bine noii orientari strategice. Astfel, Ringier urmareste sa isi intareasca in mod constant brandurile, declinandu-le in platforme multimedia digitale. “Florian Fels, recomandat de vasta sa experienta atat in print cat si in online, va fi responsabil de continuarea dezvoltarii operatiunilor noastre din Europa Centrala, in linie cu noua orientare strategica”, a spus Christian Unger, CEO al Ringier AG, potrivit NewsIn.

Fels a detinut functia de CEO Axel Springer Polska, conducand operatiunile companiei media germane din Polonia. Fels a acumulat cunostinte aprofundate despre media europeana alaturi de Axel Springer, companie careia i s-a alaturat in 1993 si unde a ocupat diverse functii de-a lungul timpului. In 2005 a fost numit CEO al companiei media detinute de Axel Springer in Polonia. Sub managementul lui Fels s-au lansat numeroase ziare si reviste, iar Axel Springer Polska s-a impus ca unul dintre furnizorii de internet de top.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.