Internetics 2009, festival de branding, marketing si advertising online gazduieste in noaptea de 11 spre 12 noiembrie, in club Prometheus, o sesiune de discutii, dezbateri si screening de publicitate online la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai clientilor din industria de marketing si comunicare, agentii inscrise la Internetics 2009, precum si publicul acestora.
Seara de 11 noiembrie va incepe de la ora 18:30, cu o sesiune de Q&A (Qlients&Agencies), sprijinita de Samsung Electronics Romania, care va reuni specialisti in marketing, reprezentantii clientilor Samsung, Romtelecom, P&G, Ursus, Orange, Carrefour, Mercedes-Benz, LG si Cosmote, precum si agentiile participante la Internetics 2009, intr-o discutie deschisa despre comunicare si content online, online marketing, content pe TV si mobile, interactiunea cu consumatorul etc.

De la ora 20: 30 Noaptea Internetics va continua cu un seminar pe tema "Eficienta in online: potential teoretic sau realitate functionala, acum in Romania", sustinut de reprezentantii Think Digital, HTTpool, Gemius si trafic.ro, care vor aborda teme precum: usage & attitude, indicatori de audienta in online, advanced webmetrics, ad-serving si optimizare, masurarea eficientei campaniilor publicitare online.

Internetics BeerTweetMeet, componenta informala a Noptii Internetics, va incepe de la ora 22:00 si va cuprinde, prin amabilitatea Samsung si Cosmote, online ads screening si un campionat antrenant de Wii. Ursus va da de baut pentru participantii in competitia trofeelor Internetics 2009 si sustinatorii acestora, iar pana la ora 6 dimineata echipa Millenium Communications promite distractie cat cuprinde: campionat de macao pe pedepse, concurs de table fete vs. Baieti si alte nebunii pe care participantii le vor descoperi la fata locului.

Noaptea Internetics de pe 11 noiembrie marcheaza finalizarea etapei de jurizare si vine in intampinarea Galei de premiere Internetics 2009, care va avea loc pe data de 13 noimebrie, in Club Fratelli Studios, organizata cu sprijinul Cosmote. Inscrierile la ambele evenimente se pot face aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.