Trustul Adevarul Holding a achizitionat licenta internationala a revistei de celebritati OK!, care va fi lansata pe piata romaneasca in urmatoarele luni.
Cu peste 40 de milioane de cititori pe luna in intreaga lume, revista OK! are un continut variat, peste 80% din acesta fiind dedicat vietii celebritatilor locale si internationale. Editia in limba romana va fi cea de-a 21 din lume, scrie Wall-Street.

Revista OK! a fost lansata in premiera in 1993, in Marea Britanie.

In portofoliul Adevarul Holding se regasesc: Adevarul, Adevarul de Seara, Click!, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania, revista Historia, Forbes Romania, catalogul Forbes Romania 500 Miliardari.

Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev. Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.