Editorul american Time Inc vrea sa creeze un parteneriat in industria de publishing pentru a lansa un magazin online ca o modalitate de a evita declinul pe zona de new-media, scrie Financial Times.
Noul serviciu ar putea lua forma unui magazin digital pentru reviste, ziare si alte publicatii si este de asteptat sa fie anuntat in aproximativ o luna. Lansarea este planuita pentru 2010, au declarat persoane apropiate situatiei citate de Financial Times, arata Wall-Street.

Time Inc, o divizie a gigantului media Time Warner, a purtat discutii cu editorii Conde Nast si Hearst referitor la noul parteneriat.

Noua divizie ar putea fi structurata precum Hulu, serviciul online de video-sharing format de NBC Universal, News Corp si Disney. Fondatorii ar putea detine participatii in noua proprietate, posibil finantata de partenerii sai. Detaliile acordului nu au fost inca finalizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.