Dupa ce in lumea media se vorbea ca Realitatea TV va renunta in perioada campaniei electorale la talk show-uri politice, se pare ca trustul ne pregateste o surpriza mult mai mare. Realitatea TV va face o miscare spectaculoasa, care arunca in aer multe socoteli electorale: o campanie impotriva politicii, intitulata "Noi vrem respect".
Potrivit Inpolitics.ro, campania care va debuta maine, va presupune reducerea aproape totala a vocilor politice pe care le vedem atat de des pe ecrane, "in favoarea oamenilor obisnuiti, dezgustati de politica". Putem considera ca este un gest cel putin iesit din comun pentru spatiul mediatic autohton si de ce nu, o manusa aruncata celorlalte institutii de media, care vor ramane astfel, principalele platforme pentru manifestarea politicului.

In ciuda crizei politice, in ziua lansarii, pina la ora 18,00, conform deciziilor luate de conducerea postului, nu se va mai prezenta politica - exceptie facind citeva stiri seci - se vor difuza imagini in alb-negru cu mesajul "Azi nu facem politica", dupa care se va lansa campania prpriu-zisa, una de trezire a constiintelor, numita "Noi vrem respect". Campania se va adresa dezamagitilor de clasa politica actuala, umilitilor si celor care si-au pierdut respectul de sine, noteaza Inpolitics.ro.

Asa ca, spectatorii obisnuiti ai postului tv nu vor mai servi politica “pe paine”, nu vor mai fi date declaratii ale politicienilor, nu se vor mai invita oameni de partid in studio si nu vor mai fi difuzate opinii politice. Activitatea trustului se va axa pe problemele oamenilor de rand umiliti de autoritati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.