Walt Disney Company a anuntat astazi ca Disney Channel, cel mai mare canal de televiziune pentru copii, va fi lansat in Romania pe data de 19 septembrie.
Disney Channel Romania se adreseaza publicului alcatuit din doua categorii diferite de copii cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani, respectiv intre 6 si 14 ani si familiile acestora, si promite sa ofere telespectatorilor o combinatie irezistibila de programe, anunta Walt Disney Company.

Canalul va debuta cu “Hannah Montana”, un serial original despre o eleva de liceu, Miley Stewart (Miley Cyrus), care traieste o viata dubla secreta ca Hannah Montana, o vedeta pop celebra in toata lumea. Fenomenul international, care a avut premiera in martie 2006, este vizionat de aproximativ 200 de milioane de telespectatori la nivel global in fiecare trimestru.

Alaturi de celelalte programe exceptionale ce vor fi transmise o data cu lansarea canalului TV, se numara si serialul de desene animate numarul unu “Phineas and Ferb” si premiera serialului “Jonas”, avandu-i in rolurile principale pe artistii Jonas Brothers, premiati cu discuri de platina. In plus, Disney Channel va transmite filme originale, printre care “High School Musical” si “Princess Protection Programme”, care au inregistrat mari succese la nivel global.

Canalul va include zilnic blocul de programe de divertisment Playhouse Disney, axate pe invatare pentru prescolari, printre care succesele mondiale “Mickey Mouse Clubhouse” si “Manny Iscusitul”.

“Programele noastre prezinta un interes universal pentru copiii si familiile din intreaga lume si sunt incantat ca telespectatorii romani vor avea oportunitatea sa se bucure de combinatia unica de animatie, actiune live si filme originale specifica Disney Channel", a declarat Maciej Bral, vicepresedinte si manager general Disney Channels, Europa Centrala si de Est, Africa de Sud si Orientul Mijlociu

Disney Channel Worldwide reprezinta portofoliul cel mai de succes de canale TV pentru copii din lume, cu 98 de canale si/sau iesiri pe canale disponibile in 167 de tari si in 32 de limbi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.