Business 5 Mai 2009 16:21
F5, compania de web a grupului Realitatea-Catavencu, a lansat Antreprenor.net, o platforma dedicata intreprinderilor mici, celor mijlocii si startup-urilor, investitia initiala ridicandu-se la 100.000 de euro, a declarat, pentru Wall-Street, Alexandru Cerchez, publisher al proiectului.
“Antreprenor.net este un ajutor atat pentru cei aflati la inceput de drum, cat si pentru cei care conduc deja IMM-uri, un mediu interactiv care incurajeaza relationarea intre membrii cu interese comune” declara Alexandru Cerchez (foto), publisher Antreprenor.net.

Portalul Antreprenor.net mizeaza pe oportunitatea membrilor de a-si crea o pagina proprie de prezentare in zona de comunitate-“Membri”, continutul editorial premium-“Articole” si o sectiune de suport unde utilizatorii pot primi sfaturi direct de la specialistii din diverse domenii-“Consilier”.

Potrivit estimarilor lui Alexandru Cerchez, proiectul ar putea atrage 25.000 de membri pana la finalul acestui an. Membrii Antreprenor.net pot beneficia de promovare in functie de pachetul ales-“Pachetul gratuit”, “Antreprenor”, “Antreprenor Plus” si “Antreprenor Platinum”.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.