Institutiile de presa vor avea in Guvern "un adevarat sustinator" pentru a putea evita efectele negative ale crizei in domeniul presei, a declarat ieri premierul Emil Boc, la inceputul discutiei cu membrii Clubului Roman de Presa.

"Am inteles ca sunt si probleme de natura economica ce vizeaza mass-media. (...)Veti avea in Guvern un adevarat sustinator pentru a putea evita efectele negative ale crizei in domeniul presei", a declarat Boc, potrivit NewsIn.

Premierul le-a propus membrilor Clubului Roman de Presa (CRP) sa discute pe marginea legislatiei care se refera la activitatea mass-media, in contextul in care cele patru Coduri juridice, aflate in dezbaterea Parlamentului, au prevederi contestate de jurnalisti.

"Vreau sa va asigur ca acest Guvern a fost, este si va fi unul care doreste ca libertatea de exprimare a presei, in toate formele ei, sa fie garantata in Romania. Si daca exista ingrijorari, daca exista propuneri pentru a putea imbunatati cadrul legislativ, avem toata deschiderea sa le ascultam si, in cadrul constitutional si legal pe care-l avem, sa realizam acest lucru", le-a spus Boc membrilor CRP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.