WPP Group, a doua companie de advertising din lume, prezenta si in Romania prin intermediul retelei internationale Ogilvy, a anuntat ca va renunta la cateva mii de angajati ai diviziilor din Europa de Vest si America de Nord, anunta brandrepublic.com.

CEO-ul WPP, Sir Martin Sorrell, a luat aceasta decizie in urma unor sedinte financiare organizate in lunile noiembrie si decembrie. Potrivit unei surse din cadrul companiei, WPP a hotarat sa reduca numarul angajatilor in acele situatii in care costurile de personal au depasit cu pana la 60% veniturile obtinute.

Pe de alta parte, WPP Group ar putea angaja mai multi oameni in tarile cu o economie in dezvoltare din America de Sud, Europa de Est si Asia, in sectoare precum PR sau cercetare de piata.

WPP Group este unul dintre cele mai mari grupuri de servicii din lume, axandu-se pe activitati de publicitate, relatii publice si lobby prin intermediul a numeroase subsidiare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.